Familien

Lone

Født i Danmark, uddannet som lærer med hovedfag i biologi og geografi.

Jeg har arbejdet i Goa i 6 måneder med at hjælpe børn af tilflyttere med deres misbrugs problemer, og arbejdede i et halvt år i Hong Kong. Vi startede der som et team en mission der hed “Ascention House” på Tao Fong Shang, hvor udlændinge opholdt sig i kortere eller længere perioder.

Derefter i Danmark på Discipelskabs trænings skole på 2. niveau, principper omkring børn og unge mission.

Medarbejder i Youth with a mission I Danmark, og opstartede Kings kids mission som jeg senere tog med til Asien. Arbejde på PCYM i Bagio på Fillipinerne , jeg slog mig ned i Indien hvor jeg arbejdede med Kings Kids og hvor jeg også mødte Winterford. Vi blev gift i 1995 og forsatte sammen arbejdet i Indien.

I 2000 tog jeg endu et modul på ledertrænings skolen på New Zealand, sammen skrev vi projekt om små bysamfund og udvikling af disse.

Vi flyttede til Danmark i 2000 og var her til 2005, arbejdede som lærer med speciale i udlændinge og det danske sprog, og senere i den kommunale skole. I 2005 flyttede  Winterford og jeg til Papua New Guinea til byen Kainde hvor vi startede en menighed der hedder New Life.

Jeg elsker at være kreativ og har mange projekter igang for de lokale kvinder, så de kan leve af det de producerer.

Winterford

Winterford er født i Kainde på Papua New Guinea. Han gik i skole i Ambasi og Popondetta. Han arbejde i 4 år på et bryggeri i Lae.

Derefter fortsatte han på YWAM discipleskab træningsskole i MT. Hagen i 1991. Hans andet år var på Honolulu, Hawaii på Universaty of the Nations, som bragte ham til Indien som pioner arbejder i YWAM.

Marietta

Marietta er vores mirakel barn, lægerne havde fortalt os gennem 6 år at vi aldrig kunne få børn, men vi stolede på Herren og han er trofast.

Født i 2001 i Danmark, kom til PNG som 3 årig, hun er blevet hjemmeskolet. Nu er hun studerende på Mariager Efterskole hvor 9, 10 klasse er overstået og nu fortsat på Akademiet med musik som speciale.

Thea

Thea vores overraskelse, hun kom som en dejlig overraskelse 5 år efter Marietta. Født i 2006 i Port Moresby PNG, og er opvokset i landsbyen Kainde. Det lokale stammesprog er blevet hendes modersmål, jun er hjemmeskolet i engelsk og dansk og elsker at svømme.

Martin

Martin er en gave givet til os i 2010. Han er født i Kainde, PNG. Han går i skole i Lae på AOG Academy, han elsker at danse og tegne. SomThea elsker han også at svømme.

 

Scroll til toppen