Veje

Vej projekt

Da vi først landede i Kainde ville vi gerne hjælpe. Nogle landsbyer var meget langt væk fra alt, og nogle årstider kunne man ikke komme ind eller ud fra området. Helt fra starten af var en vej på tale. Det krævede tilladelser fra land ejerne og tog lang tid. Men gennem hjælp fra mange mennesker, og 2 dages arbejd hver uge i 4 måneder blev 800 meter vej til en virkelighed. Inden vej arbejdet sprang man fra en rod til den næste og det tog 35 minutter at komme over det sumpede område, efter vejbyggeriet tager det kun 6 minutter.

Efter de 800 meter over sumpen var pengene brugt, vi spurgte bystyret efter penge til vejen. I den lokale avis var der en stor artikel om vej projektet, og vi blev lovet 50000 kina. Men efter mange ugentlige besøg ved bystyret af Winterford er pengene aldrig blevet udbetalt. Derfor ligger projektet stille.

Er en vej nødvendig i området?

Alt hvad der fragtes ind og ud af området bæres på ryggen, vejen var set som en hjælp til folket. Når man ser tilbage var behovet måske heste istedet, men så skal der trænes folk tl at tage sig af hestene og arbejde med dem. Hestene skal også transporteres til området i båd og denne skal også laves før dette projekt er på plads.

Scroll til toppen